Tuesday, March 15, 2011

Being Together


Assalammualaikum..
Cda nk bagitau psl ‘about being together’..(psl kami bdua)
Oleh tu cda beri laluan kpd ‘Y’ (cam kata mustaqim bkn huruf sbnr)..
Hahaha…
Sila kan En.Y tuk mblog dsini..
Hai saye Y bkn huruf sbnr..Heee..
Saye mamat lam gmbr tu..
Sblh cda color tu.. Hohoo..
Takyah tau la name saye..
Camni, citer nyer, kami knal mgkn dh lame, mgkn tdak..
Ntah la..
Sbb mase b’FB’ ttiba je si cda ni add, so ok la…(add je)
Dia promote kat deme2 ni tuk keje ngan En. Addy (bos cda la tu)
Tp mslh keme tgh pratikal kat company yg keme dh keje skang ni..(kluo perok la pulok)
So tak amik kisah la, byk woo post dia tuk cari pkerja dlm bidang GD ni, pnuh FB ngan post dia je..
Hahahaha..
So satu aritu saje ngaco post dia tu, psl nk cari keje la (kbetulan dh abis pratikal)
Byk bbls komen ngan kwn saye ni haa, dlu name fb dia mrostkad Tensai skag udah tuko..
Dlm sdar tak sdar dh tpikat kat cda ni..
Heee.. (malu lak nk citer)
Tp tak ngorat lg, tah bila tah mula ngorat dia pun tak igt.. Herm..
Apa pun 1 day tu dia ajak klua, p kenduri Peggy, skang dh jd Aishah.. Heee..

Tp pagi tu kitorg g bekpes dlu..
Kat KL Sentral, mase mula2 tgk dia ayat ni klua “waaa!! Tggi nyer”
Tp bila ukur blik saye lbih 2inci..
Ahhahah.. nasib baik…
1st  time jmpa trus ajak knduri, pastu trus balik umah kmpg dia..
Hahhaah..
Cam besh je.. Seronok..
1st time jmpa tu..
Jmpa mak bpk dia, ckp ngan mak teh .. Hahaha..
Pegi umah dia smpi reffi bengang la..
Ckp karak ke raub 30 minit je, pd hal 2 jam.. Hahahahah..
Cda cda…

ni mase birthday saye, comei tak dia?

Pastu date2 strusnye kitorg suka g tgk wayang.. Hahaha..
Nasib cda la knal ngan laki kaki wayang..
Citer yg kitorg penah tgk mase date, Yogi bear,I am number four, Rango n sterusnyer…
Ade yg bjln kaki dr time square ke KLCC,(jauh tak?) sambil mkn eskem Connetto with love..
Haaa… ni time birthday saye.. Romantic tul..
Cda buat buatkan cup cake tuk saye…

cute cupcake

Tu la 1st time org buat kn cupcake tu saye and blanja saye makan.. Hohohoo..
Sukanyer..
N ade yg cda suap kan eskem..
Waaa.. bhagianyer rase.. Heee….
Tp bila org tya korg kapel ke?
Herm.. Ssh nk jwb..
Ishk3..
Jawab cda…

4 comments:

  1. say : ske yerr mengarut bdk ni huh ;p

    ReplyDelete
  2. aik cda....semoga b'bahagia.....bila nk b'tunang???

    ReplyDelete
  3. nk jugak cup cake....leh tak???

    ReplyDelete
  4. say: Ni mmg yun yg taip..
    takleh..
    Tuk yun je ;P

    ReplyDelete